Je velice zajímavé...

06.09.2012 18:03

Komentář JUDr. Františka Hoffmana (KSČM) k současné situaci.


Je velice zajímavé, že vždy před volbami začíná úřadovat jistý plukovník Kubice, a to vždy ve prospěch ODS. Dnes, ani nikdy jindy, není a nebyl obžalován „ pedofil“ Jiří Paroubek, ačkoliv to Kubice ve své podivné zprávě těsně před volbami tvrdil. Dnes, kdy policie začala fungovat  tzv. padni komu padni, padne policejní prezident, který prý spáchal nějaký zločin pomluvy či co ve vztahu k policii v Olomouci. Není snad Ivan Langer z Olomouce. Zajímavé?
 
David Rath je za každou cenu držen ve vazbě. Pravděpodobně proto, aby příliš nemluvil. Důvodem prý je i to, že je stále poslancem a že by mohl pokračovat v trestné činnosti. Není snad Vlasta Parkanová také poslankyní? Zajímavé!
 
Petr Nečas rozdává fary, aby se udržel na funkci předsedy ODS, a to bez ohledu na profesionalitu a kvalitu. Kolik hlasů ovládáš? To je rozhodující! Není to až podezřele zajímavé?
 
Pražský primátor, který vstoupil do ODS pár minut po dvanácté jako velvyslanec TOP 09, se zatím chlubí jen cizím peřím. Jediné, co dokázal, je to, že oznámil veřejnosti, že ODS v hlavním městě téměř dvacet let loupila. Je úplně jedno, kdo stál v čele, kdo byl vyslán stranou do vedení, odpovědnost padá, je-li to vše pravda, na ODS. Neměla by ODS opustit vedení města, aby se opravdu zjistilo, jak to všechno bylo? Mám za to, že to asi nepůjde, protože Svobodovi spojenci ještě donedávna tleskali těm předchozím. Není to zajímavé?
 
Sázky by se měly dohrát vždy do konce a ten, kdo prohraje, by měl plnit. Bývalý primátor se vsadil, že tunel Blanka bude stát asi 27 miliard. Odešel a cena se zvedla na 37 miliard. Prohrál a nebo si někdo přihrál. Zajímavé?
 
Kdesi na internetu kolují zločiny pana Kalouska. Pravda či lež? Nevím. Snad by to měla policie prošetřit, když teď funguje anonymní linka oznamující možné trestné činy. Možná, že policie chtěla konat. Pravděpodobně už asi nebude. Zajímavé?
 
Z rezortu obrany zmizely obrovské finanční prostředky. Kde asi je rozsáhlý majetek armády? Nebyl tam někdy taky pan Nečas a není jeden z jeho ministrů pan Vondra, který je zřejmě panem Nečasem dobře vyškolen. To je na výsost zajímavé.
 
Zpěvák Tomáš Klus zpívá o tom, že jsou čtyři roky kdesi v… A pláče, jak byl podveden prostý lid. Chybí mi však východisko. Pere minulé, současné, ale nemá budoucí. A věřte, že hospoda to nevyřeší. Přesto zajímavé.
 
Pro mě je ale nejzajímavější to, že si lidé nechají kálet na hlavu a přijímají choré výmysly současných politických lídrů jako ovce. Zajímavé, ale smutné.
 
Symbolem hrdinství, pravdy a skromnosti je pro náš národ mistr Jan Hus, církevní autorita. Asi se teď obrací v hrobě nad tím, co provádějí současní církevní hodnostáři společně se zkorumpovanými politiky. Je mi líto, že přeci jen asi nevyhrál. Zajímavé, ale poučné.
 
 
Autor: František HOFFMAN (KSČM)Zdroj: Mediální úsek ÚV KSČM