\iniciativa "Zachraňme stát"

12.03.2023 10:17

Informace Zachranmenasstat.cz

v tomto e-mailu:

1)  Věstník Vltava – Tiskněme všichni společně náš Věstník Vltava a roznášejme ho sousedům do schránek. Oslovme tím další lidi, kteří jsou nespokojeni s vývojem situace v naší zemi.

2) 18. března – Výstup na horu Blaník – půjdeme společně probudit blanické rytíře

3) 1. května – Pochod z Náměstí Republiky k památníku na hoře Vítkov s následnou demonstrací za mír u sochy Jana Žižky

–––––––––––

Vážení příznivci iniciativy Zachraňme náš stát a signatáři výzvy Pojďme se nebát. Nastává okamžik, kdy je nutné mobilizovat naše síly! Tiskněme všichni společně náš Věstník Vltava a roznášejme ho sousedům do schránek. Oslovme tím další lidi, kteří jsou nespokojeni s vývojem situace v naší zemi.

Naše země je v ohrožení ještě dalekosáhleším, než byla v době vzniku naší společné iniciativy. Média dosadila na prezidentský post válečného štváče, generála vojenské organizace, jež je známá svou agresivitou a bývalého rozvědčíka komunistické diktatury. Nic na tom nemění to, že již po pár dnech po zvolení jsou sami jeho voliči zděšeni jeho výroky. Moc je uchopena a média mají dále celou situaci pod kontrolou, stejně jako tomu bylo v roce 1948.

Přesto nám však Moc, zaslepená svou neotřesitelností, ponechává „blahoskloně“ ještě určité poslední výdobytky svobody. Protože nám leží na srdci osud naší země, jsme povinni ji využít. Můžeme sice demonstrovat, ale v současné situaci pouhé demonstrování nestačí, protože média dále drtivě našeptávají občanům ČR globalistickou a progresivistickou  propagandu s cílem znevěrohodnit alternativní myšlenky. Jediná možnost jak můžeme změny dosáhnout, je promluvit pravdivě s těmi, ke kterým se nic jiného než propagandistické informace nedostanou.

Vláda velmi aktivně připravuje omezování svobody slova, webů. Blokace příspěvků na sociálních sítích je již v plném proudu. Ale ještě nám stále nevzali možnost pohybu, možnost tisknout a poštovní schránky. Abychom měli šanci něco změnit, je potřeba, aby se nás spojilo mnoho. Pokud nás bude 5 tisíc a každý z nás vytiskne 100 letáků, vznikne 500 tisíc výtisků. Pokud nás bude 50 tisíc, vznikne výtisků 5 miliónů. Věříme, že již od začátku se nás nejméně 5 tisíc do této akce zapojí, ale v budoucnu nás bude jistě víc než 50 tisíc. Máme velkou šanci, že oslovíme skutečně širokou veřejnost.

Víme, že stojíme proti obrovské finanční a mediální síle, ale na naší straně je zodpovědnost za budoucnost našich dětí, láska k naší vlasti a mnoho lidí ochotných se zapojit. Abychom skutečně mohli dosáhnout důležitých výsledků, potřebujeme vybudovat síť dobrovolníků. Iniciativa ZNS sdružuje mnoho organizací, pokud jste již obesíláni z jejich mailových systémů, informace se k vám dostanou touto cestou. Pokud se chcete zapojit mimo tyto organizace, přihlaste se k odběru informací přímo na ZNS. Ale již i v současnosti nám některé poštovní servery naše e-maily blokují. Proto pravidelně sledujte náš web zachranmenasstat.cz a informační server vltava.news, a pokud by se stalo, že nám webové stránky nebudou delší dobu fungovat, nainstalujte si webový prohlížeč Tor Browser (z torproject.org) a do adresní řádky napište tento text: uohky37h6gx3uqxfrgyrzdie4zfa4las4h7ydf4kbnx6wbrx46llj3yd.onion – Tak se dosta nete k našim informacím, i kdyby nám zablokovali domény.

V každém krajském městě i ve všech městech okresních vytváříme informační středisko, kde také budeme poskytovat aktuální informace k šíření. Pokud byste se na vytváření těchto středisek chtěli přímo podílet, pište na adresu organizace@zachranmenasstat.cz

Jednou za měsíc budeme zveřejňovat Věstník Vltava, který bude k dispozici na zachranmenasstat.cz a vltava.news, a současně vám informaci o něm rozešleme mailem. Věstník ve formátu můžete stáhnout a VŠICHNI SPOLEČNĚ HO MŮŽEME TISKNOUT a šířit po svém okolí. V době cenzury na internetu je to stále jediný způsob jak dostat informace k lidem, které je nutné oslovit. I když je Věstník barevný, pro šíření stačí levný černobílý tisk z běžné černobílé tiskárny nebo kopírky. Při tisku je vhodně nastavit, aby se stránka nezmenšovala. Tedy zmenšení nastavit na 100%. A samozřejmě papír A4 potisknout oboustranně.

Věstníky naleznete na této webové adrese: https://zachranmenasstat.cz/vestnik.php

Pokud se do toho zapojíme skutečně všichni, věříme, že naší budoucnost dokážeme změnit.

18. března – Výstup na horu Blaník – půjdeme společně probudit blanické rytíře,

neboť naše země je vzhledem k militantnímu postoji naší vlády možná v největším ohrožení našich dějin.

1. května – Pochod z Náměstí Republiky k památníku na hoře Vítkov s následnou demonstrací za mír u sochy Jana Žižky.

Tato demonstrace je vyhlášena s cílem podpořit spojování opoziční scény proti destruktivní vládě současné vlády a podporu mírových jednání. Ke spolupráci na této demonstraci jsou zváni všechny opoziční kruhy (osobnost, spolky, politické strany), jejichž cílem je skutečná spolupráce vedoucí ke společnému cíli – zastavit ničení naší země loutkovou vládou Petra Fialy.

Další informace na https://zachranmenasstat.cz