Tak to nemůže být normální

02.06.2010 16:14

Pokud by sociální demokracie téměř dvacet let nesoupeřila s ODS o politické výsluní mohl by volič připustit ono:Tonoucí se stébla chytá.Ale strana,která se usilovně chystá na další čtyři roky vládnout  této zemi , chce nás občany ochraňovat před návratem komunismu.Tak to hlásají obrovské plakáty téměř na každém rohu.

I sociální demokracii musí být nad slunce jasné,že obyčejného občana dnes netrápí nějaké návraty,ale opravdové každodenní problémy.Ekonomická krize vyvolávající vysokou nezaměstnanost,krachující podniky a firmy,stagnující zemědělství.Z toho pak plynoucí obrovské problémy jednotlivců i celých rodin,končící až tragediemi. A sociální demokraté se ústy svých představitelů rozhodli nás chránit proti nedej bože návratu komunismu.

Samotní komunisté,tedy členové KSČM si mohou hlasivky ukřičet,aby přehlušili onen výmysl,jakým se snaží vedení ČSSD občany zblbnout.

Copak pánové ve vedení ČSSD opravdu tato společnost,tato republika, nemá důležitější problémy než bojovat proti větrným mlýnům?Buď je to z Vaší strany neznalost historie nebo záměr.

Připusťme,že komunismus jednou bude možný.Pokud ano,pak je to dnes stále nenarozené dítě v hlavách světových filosofů.A už vůbec nehrozí návrat něčeho co nebylo.

Jako by v ČSSD chtěli dokázat,že i perpetum mobile je funkční.

  V Ostravě 19.dubna 2010

Václav Havel

Diskusní téma: Tak to nemůže být normální

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek