Internet a my

23.03.2011 11:10

V poslední době můžeme konstatovat, že celá řada našich starších členů již nachází dobrý vztah k internetu. Zjišťují, že stojí za to se naučit s ním pracovat. Internet přináší řadu zajímavých zpráv, postřehů i poznatků, které jiným způsobem nelze získat. Je nástrojem pro výměnu zkušeností a názorů. Dává jednotlivcům možnost konfrontovat své názory s jinými jednotlivci nebo skupinami. Konfrontovat informace, například ty, co přináší naše ,,Veřejnoprávní" televize, s objektivními informacemi uváděnými jinými informačními zdroji.

Velmi důležité je i to, že členové stany mohou získat rychlé a obsáhlé informace o činnosti stranických organizací na všech úrovních. A kde tyto informace najdeme? Například:  https://www.kscm.cz - podrobné informace z ústředního výboru;  https://ostrava.kscm.cz - informace MěV KSČM Ostrava s kapitolami události, komunální politika, fakta a argumenty, klub mladých", volby a odkazy;  https://www.halonoviny.cz  - web našeho deníku; https://www.haloradio.cz - to už samo napovídá, že to je internetové rádio KSČM. Více odkazů na zajímavé stránky můžete získat na stránce tohoto webu ODKAZY.

 Jako reakci na projednávání zákona o uznání protikomunistického odboje, jehož účastníci by měli získat postavení "válečných veteránů" je na webových stránkách Základní organizace KSČM Horní Suchá umístěný dokument autorů M. Kačor, S. Prusalis a další,,Svědomí hrdinů". Film se dá stáhnout na adrese:

https://www.kscm.estranky.cz/clanky/demokracie-ma-ruzne-podoby---clanky/video--dokument--svedomi-hrdinu-.html

Doporučujeme si navíc povšimnout, že se jedná o webové stránky Základní organizace KSČM, což je v našem okolí sice vzácnost, ale velmi pozitivní a následováníhodný počin.

Převzato ze Zpravodaje MěV KSČ 3/2011

Bohuslav Poljak

Diskusní téma: Internet a my

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek